Νέα

Νέα

Σε αυτή τη σελίδα θα σας κρατάμε ενήμερους για τα περπατήματα του συλλόγου, τις ομάδες συντήρησης των μονοπατιών και άλλες διαδηλώσεις.

Τα μέλη του συλλόγου κρατούνται ενήμερα για όλες τις δραστηριότητες του συλλόγου μέσω email. H σελίδα Facebook του συλλόγου επίσης ενημερώνεται τακτικά.

2021 Ημερολόγιο

Το ημερολόγιο 2021 που δημιούργησε ο Φίλοι του Καλντερί είναι τώρα τυπωμένο.

Στείλτε μας (εδώ) μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν θέλετε να λάβετε ένα.

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τα email

Περπατήματα

Από καιρό σε καιρό, ορισμένοι από σας έχετε αναφέρει ότι από κάποια στιγμή και έπειτα δεν λαμβάνατε τα email μας σχετικά με τα περπατήματα κ.λπ. Με το ξεκίνημα των περπατημάτων τώρα αυτή την εποχή, ελπίζουμε ότι με την πληροφορία που σας δίνουμε παρακάτω να μπορέσετε να εντοπίσετε το πρόβλημα και παράλληλα να το λύσετε.

Α) Εξαρτάται από τον email service provider, αν όλα τα email που λαμβάνετε οδηγούνται στο INBOX. Οι περισσσότεροι γνωρίζουν, τι είναι το SPAM / JUNK box, στο οποίο καμιά φορά μπορείτε να βρείτε τα email που δεν έχετε λάβει. Όμως υπάρχει επίσης η πιθανότητα αυτά να έχουν καταλήξει και σε άλλους «χώρους», όπως BULK, SOCIAL, UPDATES, FORUMS, PROMOTIONS, κ.λπ. Εάν ψάξετε στους «χώρους« αυτούς ίσως βρείτε τα email σας και παράλληλα να ρυθμίσετε τα settings έτσι ώστε να οδηγούνται μελλοντικά τα email σας στο INBOX !!

Β) Μερικά μέλη μας κατά λάθος έκαναν κλίκ στο «Unsubscribe» button, που βρίσκεται κάτω από το email, και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσουν να λαμβάνουν τα email μας. Η διόρθωση μπορεί να γίνει μόνο από σας με το να κάνετε κλίκ εδώ και με αυτόν τον τρόπο να ξαναμπείτε στη λίστα μας για να λαμβάνετε τα email σας.

Συντήρηση των Kαλντεριμίων και Εκδηλώσεις

Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας κατάστασης του Coronavirus, δεν προγραμματίζονται ομάδες εργασίας ή εκδηλώσεις, αλλά θα επαναληφθούν μόλις αρθούν οι περιορισμοί.

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου – Κυκλικό περπάτημα στην Κάτω Γατζέα

Αυτό το κυκλικό περπάτημα είναι περίπου 8,5 χιλιόμετρα και έχει μιά υψομετρική διαφορά 220 μέτρων. 

Θα συναντηθούμε στο λιμανάκι της Κάτω Γατζέας, όπου υπάρχει χώρος για πάρκιν, στις 10:45 το πρωί και το περπάτημα θα ξεκινήσει ακριβώς στις 11:00.

Φεύγοντας από την Κάτω Γατζέα θα περπατήσουμε σε ένα μικρό τμήμα της διαδρομής του South Pelion Way με κατεύθυνση προς την Άνω Γατζέα. Θα διασχίσουμε τον δημόσιο δρόμο που πάει προς την Άνω Γατζέα και θα ακολουθήσουμε ένα απότομα ανηφορικό πλακόστρωτο δρόμο μέχρι τις γραμμές του τραίνου. Εν συνεχεία θα βαδίσουμε κατά μήκος των γραμμών, κάτω από το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας και πάνω από την Άνω Γατζέα, για περίπου 45 λεπτά. Από τις γραμμές θα κατηφορίσουμε αρχικά βαδίζοντας σε παραδοσιακό καλντερίμι και αργότερα σε τσιμεντένιο δρόμο, οποίος περνάει μέσα από ελαιόδεντρα και τέλος περνώντας πίσω από τον χώρο όπου φυλάσσονται σκάφη στην Κάτω Γατζέα, θα καταλήξουμε στο χωριό.

Υπάρχουν Cafe και ταβέρνες που είναι ανοιχτά το Σαββατοκύριακο, όπου κανείς μπορεί να καθήσει για ένα καφέ και φαγητό. Με δεδομένο τους περιορισμούς που ισχύουν για ταβέρνες, δεν θα οργανώσουμε σαν γκρουπ φαγητό μετά το περπάτημα.

Εάν θα θέλατε να πληρώσετε την ετήσια συνδρομή σας για το 2022, θα μπορούσατε να το κάνετε στο τέλος του περπατήματος, παρακαλούμε προετοιμαστείτε για αυτό! Εάν είναι δυνατόν, παρακαλούμε όπως στείλετε τις λεπτομέρειες με email (info@friendsofthekalderimi.org) για να ετοιμάσουμε την απόδειξη πληρωμής σας και την κάρτα μέλους, ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν θα πληρώσετε.

Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί.

Tηλεφώνο : 6907196052


Μέλη του συλλόγου θα είναι διαθέσιμα μέσω τηλεφώνου μόνο κατά τη διάρκεια περπατημάτων ή εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει ο σύλλογος.

Παρακαλούμε να σημειώσετε τον αριθμό τηλεφώνου στο κινητό σας, ώστε να μπορέσετε εύκολα να επικοινωνήσετε με μέλος του συλλόγου

κατά τη διάρκεια περπατημάτων ή εκδηλώσεων


Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με τον σύλλογο όταν ο αριθμός τηλεφώνου δεν είναι διαθέσιμος παρακαλούμε να στείλετε email.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με συγκεκριμένο μέλος του συλλόγου (δείτε τον κατάλογο εδώ) ή να στείλετε μήνυμα στην

ηλεκτρονική διεύθυνση του συλλόγου info@friendsofthekalderimi.org.

 

Εάν συμμετάσχετε σε περπάτημα ή εκδήλωση των Φίλων των Καλντεριμιών παρακαλούμε να έχετε υπόψη σας ότι ούτε ο σύλλογος

ούτε οι διοργανωτές αναλαμβάνουν ευθύνη για την προσωπική σας ασφάλεια.